Facebook
Twitter
Internationale kampioenschappen


Voor meer info omtrent Internationale kampioenschappen en tornooien kan je steeds terecht op de websites van de CEP (Confédération Européenne de Pétanque) en de FIPJP (Fédération Internationale de Pétanque et Jeu Provençal)

 
website CEP: klik hier
website FIPJP: klik hier
 
 
EK beloften (finales: 18 t/m 20 oktober)
 
Als afsluiter van de internationale kampioenschappen staat het Europees kampioenschap voor beloften (dames en heren) op het programma. Het strijdtoneel is deze keer Düsseldorf, Duitsland.
de voorrondes van dit kampioenschap werden reeds afgewerkt in maart, waarbij de dames in Hongarije hun plaatsje in de finale afdwongen en de heren hetzelfde wisten te doen in Nederland.
Dus veel om naar uit kijken tijdens dit kampioenschap te volgen via deze link of via de facebookpagina.
 
EK heren (10 t/m 13 oktober)
 
Het prachtige Rome vormt het decor voor de Europese kampioenschappen heren die van start gaan op 10 oktober. Uiteraard is België vertegenwoordigd en zoals steeds op zoek naar nieuw eremetaal. Volg alles op de voet via deze website.
 
 
WK dames (2 t/m 6 oktober)
Oorspronkelijk zou dit wereldkampioenschap doorgaan in Monastir, Tunesië, maar omwille van politieke aangelegenheden werden zij genoodzaakt de organisatie uit handen te geven. Gelukkig is opnieuw Montauban bereid om de handen uit de mouwen te steken en na de junioren ook de dames te verwelkomen in Frankrijk.
 
Hou je agenda goed in de gaten, want volgende week is het zo ver. Volg hier stap voor stap de prestaties van onze Belgische ploeg.
 
 
WK junioren
Van 29 augustus tot en met 1 september moesten de junioren aan de bak tijdens het wereldkampioenschap te Montauban, Frankrijk.
De resultaten vind je hier terug.
 
 
EK beloften - kwalificaties dames en heren
Van 22 tot en met 23 maart werden de kwalificaties voor het EK beloften gehouden. De dames reisden naar Bulgarije, terwijl de heren hun kwalificatie dichterbij huis mochten afdwingen, namelijk in Nieuwegein (Nederland).
 
Zowel de dames als de jongens legden een mooi parcours af en eindigden beiden als tweede in hun groep. Meteen goed voor deelname aan de finale van het EK beloften, dat voor de beide categorieën zal doorgaan in Düsseldorf, Duitsland van 18 tot en met 20 oktober.
 
de uitslagen van vind je hieronder terug:
  • Tui
  • Lotto
  • TUI
  • Lotto
  • TUI
  • Lotto
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2019 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions