Facebook
Twitter
U bent hier: JeugdSportkamp2020
2020

UPDATE - 5 augustus 2020 - annulatie sportkamp 2020
 
Naar aanleiding van de huidige epidemiologische situatie in de provincie Antwerpen en de strengere maatregelen die voor de gehele provincie en enkele gemeenten en steden in het bijzonder bijkomend werden uitgevaardigd, werd een spoedvergadering van het Dagelijks Bestuur PFV bijeengeroepen.
 

Rekening houdend met alle factoren ziet het bestuur zich genoodzaakt om het PFV sportkamp voor dit jaar definitief te annuleren. Dit is een moeilijke beslissing die we niet graag nemen en we begrijpen dat we heel wat jonge petanqueliefhebbers zullen ontgoochelen, maar in de huidige situatie zijn we er van overtuigd dat dit de enige juiste keuze is. De gezondheid van onze deelnemers en begeleiders blijft tenslotte prioritair. Bovendien willen we als federatie onze maatschappelijke verantwoordelijkheid blijven opnemen en bijdragen tot de strijd in de verdere verspreiding van het coronavirus.

Indien u reeds het voorschot en/of het saldo had betaald, dan zal dit zo spoedig mogelijk teruggestort worden op het rekeningnummer waarmee u de betaling hebt uitgevoerd.

We rekenen op uw begrip en hopen jullie zoon/dochter volgend jaar, in normale omstandigheden, opnieuw met open armen te mogen verwelkomen op het PFV sportkamp.

We wensen jullie een gezonde en veilige verderzetting van uw vakantie toe. Draag zorg voor jezelf en elkaar!

 
UPDATE - 15 juli 2020 
 
We hebben even moeten wachten maar met plezier kunnen we meedelen dat we ons sportkamp 2020 kunnen organiseren. Van 16 tot en met 21 augustus trekken we dus terug naar Tongerlo om 6 dagen lang zorgeloos te kunnen genieten van onze sport.
 
Veiligheid boven alles
Sporta Tongerlo stelt alles in het werk opdat we het sportkamp op een veilige manier kunnen organiseren. Niet verwonderlijk zal het dit jaar een beetje anders zijn, met strikt te volgen corona-richtlijnen. Wij zullen uiteraard protocollen opstellen conform deze richtlijnen voor alle actoren en we implementeren ook een corona-verantwoordelijke.
 
Plaatsen zijn beperkt
We kunnen deze zomer 40 deelnemers laten deelnemen. Wacht dus niet lang meer om je in te schrijven.  Informeer je bij onze sporttechnische co÷rdinator Tim ( tim-pennoit@pfv.be ) in verband met de inschrijvingen.
Het inschrijvingsformulier kan u hieronder downloaden.
 

Sportkamp 2020 = 6 dagen sportplezier in augustus !
 
Van 16 tot en met 21 augustus 2020 trekken we onze tenten op in het SPORTA-centrum te Tongerlo (Westerlo). Tijdens deze week worden de deelnemers en deelneemster de kneepjes van de petanquesport aangeleerd en daarnaast worden verschillende activiteiten georganiseerd. Geen enkel moment van verveling dus! Bekijk hier de foto┤s van genomen tijdens het sportkamp 2019.
 
Inschrijven doe je met het inschrijvingsformulier: DOWNLOAD
 
Meer info
PFV vzw
Tim Pennoit
Tel: 09/243 11 41
  

 
 
  • Tui 150x
  • jartazi
  • Tui
  • jartazi 150x25
  • Tui
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2022 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions