Facebook
Twitter
Wintercompetitie

Op basis van de rangschikkingen van het afgelopen seizoen en volgens het schema van de stijgers en dalers  werden de reeksen voor de nationale en Vlaamse wintercompetitie 2023/2024 opgemaakt.

 

Downloads

Wintercompetitie '22-'23 - Dalers en stijgers

Wintercompetitie '23-'24 - Samenstelling reeksen

Vlaamse Wintercompetitie

De Vlaamse wintercompetitie (VWC) wordt gespeeld volgens het Internationaal Petanque Reglement (I.P.R., laatste editie), met uitzondering van wijzigingen die steeds expliciet vermeld worden.
 
De Vlaamse wintercompetitie wordt betwist met tripletten en de Vlaamse damescompetitie met doubletten. Onderhavig reglement is van toepassing op zowel de Vlaamse winter...
Provinciale Wintercompetitie

REGLEMENT
Download hier (update juni 2023) het reglement voor de wintercompetitie.
Vlaamse eindronde 2023

De eindronde van de Vlaamse wintercompetitie ging door op 18 maart op de terreinen van KPC Alosta. 3 teams maakten kans om te promoveren naar de 2de afdeling van de Vlaamse wintercompetitie.

 

PC Chapoo (Oost-Vaanderen), PC Kerkom (Vlaams-Brabant), Nieuwpoortse PC (West-Vlaanderen), PC Sint-Truiden (Limburg) en Putse PC (Antwerpen) gingen de strijd aan voor de...

Nationale Wintercompetitie

SEIZOEN 2023-2024
 
De reguliere competitie van de nationale wintercompetitie start in de 1e afdeling en in 2de afdeling op zaterdag 30 september 2023. Hieronder kan men de kalenders, de resultaten en het klassement inkijken en downloaden.
 
REGLEMENT
  • field
  • Tui
  • field
  • Tui
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2023 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions