Facebook
Twitter
U bent hier: Competities » Wintercompetitie
Wintercompetitie


WINTERCOMPETITIE 2021-2022 : REGLEMENT
 
Download hier het reglement voor de wintercompetitie 2021-2022. Uiteraard is dit reglement onderhevig aan geldende coronamaatregelen die eventueel nog van toepassing zouden zijn bij de opstart van de wintercompetitie. Desgevallend zal er via een addendum en/of draaiboek een aanvulling komen op het desbetreffend reglement.
 
 

 INTERCOMPETITIE 2020 -2021
 
Updat 18 december 2020
 

De huidige coronamaatregelen verbieden competitiesport al zeker tot 15 januari 2021 waardoor tot dan een verderzetting van onze wintercompetitie niet aan de orde is. Bovendien is een eventuele versoepeling van de maatregelen afhankelijk van de epidemiologische situatie, die momenteel alles behalve gunstig evolueert.

 

De voorzichtige planning voor de heropstart van de amateursport vanaf midden januari die door de Vlaamse Sport Federatie in samenwerking met minister van Sport, Ben Weyts, en virologen werd aangekondigd, zal in verschillende fases verlopen en zich in eerste instantie focussen op het outdoor sporten. Het is dus nog maar de vraag wanneer er enigszins sprake zal zijn van een heropstart van het indoor sporten.

 

Het mag duidelijk zijn dat we momenteel geconfronteerd worden met een uitzichtloze situatie voor een eventuele heropstart van onze wintercompetitie binnen afzienbare tijd.

Wegens gebrek aan perspectief voor een volwaardige opstart van het alternatieve competitieformat heeft het Bestuursorgaan van de PFV op woensdag 16 december dan ook unaniem besloten om over te gaan tot een algemene afgelasting van de wintercompetitie 2020/2021.

 

Vanuit de PFV volgen we de situatie uiteraard op de voet. Eventuele versoepelingen zullen getoetst worden aan onze specifieke sportsituatie waarna er binnen het Bestuursorgaan zal bekeken worden of er op provinciaal niveau al dan niet activiteiten of een alternatieve competitie aan onze leden kan aangeboden worden.

 

Het spreekt voor zich dat wij u verder op de hoogte zullen houden bij eventuele wijzigingen die voor onze sport van toepassing zijn.

Ondertussen blijven we alle petanqueliefhebbers op het hart drukken om alle maatregelen maximaal te blijven respecteren. De maatregelen zijn streng en wegen zwaar op ons ‘sporthart’, maar enkel wanneer we deze met z’n allen verstandig opvolgen, dragen we bij in de strijd tegen het virus.

 

Draag zorg voor jezelf en elkaar! Hou het gezond!

 

Het voltallig PFV-bestuur

 

 
Met dit format  ´wintercompetitie 2020-2021´ heeft het bestuur van de Petanque Federatie Vlaanderen de bedoeling om een veilige competitie in te richten binnen de mogelijkheden van de overheidsmaatregelen, waarbij we zo veel mogelijk competitieve PFV-leden competitie kunnen laten spelen en iedere club, klein of groot (in de breedste zin van het woord), de kans geven om deel te nemen.
 
Met dit format zijn we er in geslaagd een evenwicht te vinden tussen het maximaal respecteren van de overheidsmaatregelen en het zo veel mogelijk bewaren van de identiteit van onze wintercompetitie.
 
DRAAIBOEK
Alle informatie in verband met het competitieformat, reglementen, bijzondere maatregelen, downloads,...  kan u terugvinden in het draaiboek via deze LINK
 
CAPACITEIT IN DE CLUB
Om binnen de regels van de richtlijnen van de overheid te werken hebben de clubs hun publiekscapaciteit voor supporters berekend. Dit document wordt geupdate wanneer nieuwe informatie wordt toegestuurd.
De mogelijkheden per club kan men vinden via deze LINK..
 
Alle informatie over hoe de petanquesport te beoefenen tijdens de coronaperiode kan men hier terugvinden.

Vlaamse Wintercompetitie

Updat 18 december 2020
 

De huidig...

Provinciale Wintercompetitie

Hieronder vindt u per PFV-afdeling alle wedstrijdinformatie over de lokale wintercompetitie bij de Senioren en de 50+.
 
Nationale Wintercompetitie

Voor alle uitslagen , klassementen en algemene informatie, klik op "Meer info".
  • Lotto
  • Lotto
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2021 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions