Facebook
Twitter
U bent hier: Jeugd
Jeugd
Open tornooi

Op zaterdag 17 september organiseerde de PFV haar 1e OPEN JEUGDTORNOOI.  Het tornooi ging door op de terreinen van PC Niel en ging van start om 10u00.
 
Alle jeugdspelers tot en met beloften waren welkom alsook de liefhebbers van onze sport die geen lid waren bij de PFV. Iederenen kon dus gerust een vriend, vriendin, broer, zus, ... meebre...
Trainingen

Na een eerste succesvolle editie op 26 maart, kunnen we jou met plezier aankondigen dat de PFV een tweede "open jeugdtraining" organiseert.
 
Deze training zal doorgaan op zaterdag 3 september van 13u00 tot 17u00 op de terreinen van Singel PC (Grimbergsesteenweg 99/A, 1850 Grimbergen).
 
Alle jeugdspelers...
Sportkamp 2023

Elk jaar organiseren we in augustus een kei-tof sportkamp. Fun, petanque, plezier, zon, activiteiten,.... kortom een memorabele week steeds gegarandeerd !
 
Dit jaar gaat het sportkamp door van 20 tot en met 25 augustus 2023! 6 dagen petanque, sport en plezier op het prachtige domein van het Sporta-centrum te Tongerlo.

...
Vlaams Kampioenschap

UITSLAG
 
Het Vlaams kampioenschap voor jeugd ging door op zaterdag 22 april op de terreinen van Oostendse PC. Het kampioenschap startte om 9u00 om na enkele spannende wedstrijden tot het volgende klassement te komen.
 
Miniemen:
Kampioen: Kendra Quetin...
Belgisch kampioenschap

Het Belgisch kampioenschap voor de jeugd ging dit jaar door op 18 mei op de terreinen van PC De Gulden Kamer.

Bekijk de uitslag hier

 

 

 

 

Vier Federatietornooi

Het 4-federatie tornooi is een jaarlijks internationaal tornooi tussen miniemen, cadetten en junioren van het Noord-Franse departement (Comité Nord), de Waalse federatie (FBFP), de Nederlandse federatie (NJBB) en de Vlaamse federatie (PFV).
 
Iedere federatie heeft per categorie 2 ploegen. Elke ploeg speelt binnen haar categorie 3 ronden, tel...
Panathlon

Rechten van het kind in de sport
Met deze verklaring kun je de verbintenis aangaan om, over de discussie heen, heldere gedragsregels vast te leggen bij het nastreven van de positieve waarden in de jeugdsport. Je streeft de positieve waarden in de jeugdsport actiever, met volgehouden inspanning en met goede planning na. Je zet je inspanningen voort om alle vormen van discrim...
  • field
  • Tui
  • field
  • Tui
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2023 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions