Facebook
Twitter
U bent hier: Jeugd
Jeugd
Open tornooi

2023

Op zaterdag 16 september zal de 2e editie van ons PFV Open jeugdtornooi doorgaan. Verzamelen geblazen op de terreinen van KPC Schorpioen (Botestraat 98A te 9032 Wondelgem/Gent) voor een nieuwe topdag.
 
Alle info kan je op de
Trainingen

Na drie succesvolle edities kunnen we jou met plezier aankondigen dat de PFV een vierde "open jeugdtraining" organiseert.
 
Deze training zal doorgaan op zondag 26 november van 08u30 tot 16u30 op de terreinen van KPC De Bevers (Meersstraat 5 te 8790 Waregem).

Het programma zal er als volgt uitzien:

8u30: ontva...
jeugdtornooi 11 november Spem-PETEK

 
GEANNULEERD
 
Op 11 november zal er een jeugdtornooi plaatsvinden bij SPEM-PETEK voor de volgende catogorien: miniem: doublet
cadet t/m belofte: triplet de start wordt voorzien om 9u30.

Inschrijven kan t.e.m 9 november via tim-pennoit@p...
Sportkamp 2023

Elk jaar organiseren we in augustus een kei-tof sportkamp. Fun, petanque, plezier, zon, activiteiten,.... kortom een memorabele week steeds gegarandeerd !
 
Dit jaar gaat het sportkamp door van 20 tot en met 25 augustus 2023! 6 dagen petanque, sport en plezier op het prachtige domein van het Sporta-centrum te Tongerlo.

...
Vlaams Kampioenschap
Vanaf 6 jaar kan men de petanquesport beoefenen. Het spreekt dan ook voor zich dat we binnen de federatie de nodige aandacht besteden aan onze jeugdwerking.
 
Het doel is dat de jongeren zich kunnen ontplooien op zowel recreatief als competitief vlak. Naast sportkampen, jeugdcircuits en trainingen organiseren wij dan ook elk seizoen een Vlaams kampioenschap vo...
Belgisch kampioenschap

Het Belgisch kampioenschap voor de jeugd ging dit jaar door op 18 mei op de terreinen van PC De Gulden Kamer.

Bekijk de uitslag hier

 

 

 

 

Vier Federatietornooi

Het 4-federatie tornooi is een jaarlijks internationaal tornooi tussen miniemen, cadetten en junioren van het Noord-Franse departement (Comité Nord), de Waalse federatie (FBFP), de Nederlandse federatie (NJBB) en de Vlaamse federatie (PFV).
 
Iedere federatie heeft per categorie 2 ploegen. Elke ploeg speelt binnen haar categorie 3 ronden, tel...
Panathlon

Rechten van het kind in de sport
Met deze verklaring kun je de verbintenis aangaan om, over de discussie heen, heldere gedragsregels vast te leggen bij het nastreven van de positieve waarden in de jeugdsport. Je streeft de positieve waarden in de jeugdsport actiever, met volgehouden inspanning en met goede planning na. Je zet je inspanningen voort om alle vormen van discrim...
  • field
  • Tui
  • field
  • Tui
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2024 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions