Facebook
Twitter
U bent hier: Jeugd
Jeugd
Ronde van Vlaanderen

Na jaren succesvolle "open jeugdtrainingen" komt de PFV met een gloednieuw concept!


We gaan binnenkort op onze eigen "Ronde van Vlaanderen" en organiseren dus open jeugdtrainingen over heel Vlaanderen.

Ben jij er klaar voor en wil je er graag bij zijn? Dit kan en is volledig gratis. Breng gerust jouw vrienden, familie en kennissen...
Open tornooi

2023

Op zaterdag 16 september zal de 2e editie van ons PFV Open jeugdtornooi doorgaan. Verzamelen geblazen op de terreinen van KPC Schorpioen (Botestraat 98A te 9032 Wondelgem/Gent) voor een nieuwe topdag.
 
Alle info kan je op de
Sportkamp 2024

Elk jaar organiseren we in augustus een kei-tof sportkamp. Fun, petanque, plezier, zon, activiteiten,.... kortom een memorabele week steeds gegarandeerd !
 
Dit jaar gaat het sportkamp door van 18 tot en met 23 augustus 2024! 6 dagen petanque, sport en plezier op het prachtige domein van het Sporta-centrum te Tongerlo.

...
Vlaams Kampioenschap
Vanaf 6 jaar kan men de petanquesport beoefenen. Het spreekt dan ook voor zich dat we binnen de federatie de nodige aandacht besteden aan onze jeugdwerking.
 
Het doel is dat de jongeren zich kunnen ontplooien op zowel recreatief als competitief vlak. Naast sportkampen, jeugdcircuits en trainingen organiseren wij dan ook elk seizoen een Vlaams kampioenschap vo...
Belgisch kampioenschap

Binnen onze Petanquesport vinden we de jeugd zeer belangrijk, daarom zetten we op Belgisch niveau samen met de Fédération Belge Francophone de Pétanque al vele jaren in op de jeugd!

Daarom organiseren we al jaren verschillende jeugdactiviteiten waaronder het Belgisch kampioenschap jeugd.

Dit jaar zal het Belgisch kampioenschap jeugd doorgaan op 9 mei...

Vier Federatietornooi

Het 4-federatie tornooi is een jaarlijks internationaal tornooi tussen miniemen, cadetten en junioren van het Noord-Franse departement (Comité Nord), de Waalse federatie (FBFP), de Nederlandse federatie (NJBB) en de Vlaamse federatie (PFV).
 
Iedere federatie heeft per categorie 2 ploegen. Elke ploeg speelt binnen haar categorie 3 ronden, tel...
Panathlon

Rechten van het kind in de sport
Met deze verklaring kun je de verbintenis aangaan om, over de discussie heen, heldere gedragsregels vast te leggen bij het nastreven van de positieve waarden in de jeugdsport. Je streeft de positieve waarden in de jeugdsport actiever, met volgehouden inspanning en met goede planning na. Je zet je inspanningen voort om alle vormen van discrim...
  • field
  • Tui
  • field
  • Tui
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2024 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions