Facebook
Twitter
2014

Net zoals ieder jaar organiseert de PFV begin september de ´Dag van de besturen´. De datum voor 2014 is zaterdag 6 september en de bestemming ligt in Limburg.
 
Het Glazen Huis en de Stad Lommel zullen onze bestuursleden verwelkomen en hen een fantastische dag bezorgen. Wens je met jouw clubbestuur of enkele bestuursleden deel te nemen aan dit geweldig evenement, vul dan dit inschrijvingsformulier in en bezorg het aan het secretariaat van de PFV via tim-pennoit@pfv.be op per post naar PFV, Huis van de Sport - Zuiderlaan 13 te 9000 Gent.
 
Foto´s van de editie 2013 te Oostende kan je hier bekijken.
foto´s
Opnieuw konden we rekenen op geoefende amateurfotografen Francis Trost en Willy Vancolen om heel wat mooie herinneringen vast te leggen.
 
Foto´s zijn terug te vinden op onze Facebookpagina.
Uitslag
Een dagje na de succesvolle ´Dag van de veteranen´ was het de beurt aan onze bestuursleden om zich te laten leiden doorheen een goedgevulde, leuke en zonnige dag.
Op zaterdag 6 september was Lommel de bestemming voor onze bestuursleden om er een kijkje te gaan nemen in het Glazen Huis en nadien te verbroederen tijdens het tornooi. 
 
Aan de gezichten te zien was ook deze dag een su...
  • Tui 150x
  • jartazi
  • Tui
  • jartazi 150x25
  • Tui
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2022 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions