Facebook
Twitter
Dag van de besturen

UPDATE - Dag van de besturen 2023
 
De “dag van de besturen”, die gepland stond op zaterdag 2 september in de provincie Oost-Vlaanderen, zal dit jaar niet doorgaan.

Een nieuw concept is in de maak voor de “dag van de besturen”, maar dit vraagt uiteraard tijd. Tijd die we momenteel tekort komen wegens investering in andere prioriteiten om onze federatie verder uit te bouwen tot een sterke en kwalitatieve organisatie. Bovendien zijn de nodige afspraken door de uitbater van de locatie waar de activiteit zou doorgaan tot op vandaag nog niet allemaal bevestigd.
Bovenstaande zorgt ervoor dat we niet anders kunnen dan ons evenement een jaartje uit te stellen. Indien we onze clubbestuurders een goed voorbereide, professionele en kwaliteitsvolle activiteit willen aanbieden dan lijkt het ons beter om een jaartje te wachten.

Volgend jaar plaatsen we de “dag van de besturen” in haar nieuw kleedje terug op de kalender. In tussentijd zullen we ons als bestuursorgaan verder inzetten in een hoogwaardige organisatie van deze activiteit en van onze federatie in haar geheel.
 
 
 

De Dag van de Besturen 2022 werd op 3 september georganiseerd door onze afdeling VBBH.
 
In de GC "De Cam" Te Gooik stonde, heel wat interessante activiteiten op het programma. Men kon kiezen tussen een gegidst bezoek aan het muziekinstrumentenmuseum, een bezoek aan de Geuzenstekererij en een uiteenzetting over de bieren Lambiek. De dag starte we traditioneel met een heerlijk ontbijtje en om 14u00 stond de immer spannende melée op het programma.
 
Bekijk de uitslag van de melée hier.
 
Download : affiche
 
 
                         
  • field
  • Tui
  • field
  • Tui
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2023 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions