Facebook
Twitter
Dag van de besturen

 


2020

Wegens het coronacrisis wordt deze dag van de besturen wordt verschoven naar 2021.
 
De dag van de besturen gaat dit jaar door op zaterdag 5 september.
 
We starten met een ontbijt om daarna te genieten van een uitstap naar d Plantentuin in Meise. De verplaatsing naar de Plantentuin zal per bus verl...
2019

Dag van de besturen, dat is een niet te missen dag voor al onze clubbestuurders!
 
Op 7 september trokken we naar Petanqueclub Genk om te genieten van een gevarieerde dag!  Er werd gestart met een gezellig ontbijt en daarna kon men genieten van een dog dance show of muziek.
Het werd een dag om niet mee...
2018

De Dag van de Besturen gaat dit jaar door op 1 september in West-Vlaanderen en meer bepaald te Brugge. Deze fantastische dag gaat van start met een lekkere koffie en koek in de Petanqueclub De Gulden Kamer.
 
Programma
08u00-08u30 Ontvangst met koffie en koek
 
09u15-12u00 Activiteit : Bezoek Bru...
2017

De dag van de besturen werd dit jaar georganiseerd in de Antwerpse club PC Wijnegem. Aan het aansluitend petanquetornooi namen maar liefst 99 personen deel. Bekijk hieronder de uitslag en de foto´s:
 
2016

Bekijk hier de uitslag van het tornooi.
 
De mooie foto´s van het evenement kan u vinden op onze Facebookpagina.
2015

Een mix van muziek en humor krijg je voorgeschoteld wanneer je je dit jaar inschrijft voor de "dag van de besturen". Alle bestuursleden van onze clubs zijn welkom om te genieten van de vloeiende ´blend´ tussen de mooie stem van Vanessa Chinitor en de grappen van grapjas, Dirk Bauters.
 
Kasteel-restaurant Waalborre te Asse is op 5 september the place to be voor jou als best...
2014

Net zoals ieder jaar organiseert de PFV begin september de ´Dag van de besturen´. De datum voor 2014 is zaterdag 6 september en de bestemming ligt in Limburg.
 
Het Glazen Huis en de Stad Lommel zullen onze bestuursleden verwelkomen en hen een fantastische dag bezorgen. Wens je met jouw clubbestuur of enkele bestuursleden deel te nemen aan dit geweldig evenement, vul dan dit
2013

Op 7 september organiseren we naar jaarlijkse traditie de "Dag van de besturen" en ditmaal te Oostende. op het programma staat een bezoek aan het domein Raversijde in de voormiddag en na het middagmaal wordt een tornooi in 3 ronden volgens het melée-systeem gespeeld.
 
Deelnemen kan door dit
2012

Dit jaar ging dit door op 8 september en er werd gestart met een boottocht in de haven van Antwerpen. Na de lunch konden ze mekaar partij geven tijdens een aangenaam petanque-tornooi, of wat had je gedacht...
  • Tui 150x
  • jartazi
  • Tui
  • jartazi 150x25
  • Tui
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2022 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions