Facebook
Twitter
Donderdag 2015-08-06
Reis naar Turkije omgeboekt naar Corfu

Gezien de onzekere toestand in Turkije en er ook niet kan worden ingeschat hoe het conflict zal evolueren, heeft de federatie samen met Thomas Cook Sport besloten om de reis van september om te boeken naar een veiligere bestemming.

Corfu
Hieronder het zeer goede voorstel van Thomas  Cook om naar het Griekse eiland Corfu te reizen. We vertrekken op 24/9/2015 en komen terug op 3/10/2015.  Er zal verbleven worden in het 4-sterren complex Mitsis Roda Beach Resort & Spa ( foto´s ).
 
Er is daar wel maar 1 petanque baan aanwezig, daar gaan we dus een beetje moeten improviseren. Maar ik denk wel dat iedereen akkoord is dat onze veiligheid primeert boven de aanwezigheid van een aangelegde petanquebaan. Het is een prachtig hotel op basis van All-in met een gunstige prijs.
 
Nog 16 plaatsen beschikbaar
Er zijn nog 16 plaatsen beschikbaar en  momenteel zijn er reeds 16 personen ingeschreven. Mochten jullie interesse hebben , gelieve het dan zo vlug mogelijk te laten weten. Deze plaatsen zullen waarschijnlijk maar enkele dagen beschikbaar blijven, dus eerst is eerst! Opgelet, dit zijn de prijzen van vandaag. Alles ook op voorwaarde van beschikbaarheid. Het inschrijvingsformulier vindt u na de reisdetails.
 
Reisdetails

Corfu:  van 24/9 tot en met 3/10

Vluchturen:

Vertrek  BRU 06h40 – CFU 10h15

Terug : CFU 11h15 – BRU 12h55 

Mitsis Roda Beach Resort & Spa

Bekijk hier alle informatie over de kamers en het resort.  € 840.80 per persoon in een dubbele kamer, All In
 
INSCHRIJVINGINGEN 
 
Download het inschrijvingsformulier en stuur het ingevuld terug naar onze Sporttechnische coördinator, Tim Pennoit via email naar tim-pennoit@pfv.be en fauve.slimbrouck@thomascook.be .
 
 
 
 
  • field
  • Tui
  • field
  • Tui
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2024 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions