Facebook
Twitter
Maandag 2016-03-21
De wintercompetite zit er op!

De Vlaamse wintercompetitie is sinds dit weekend in haar definitieve plooi gevallen.
 
Bij de dames stond de allerlaatste competitiedag op het programma. De Dames van De Evers waren reeds zeker van de titel en bevestigden met een stevige 9 - 0 overwinning tegen PC Singel.
Bij de herenafdelingen vond de laatste speeldag vorige week reeds plaats waarbij in de 2de afdeling PC De Vrienden zich de eerste plaats toe-eigende en waarbij in de 1ste afdeling PC Sint-Truiden zich tot kampioen kroonde. PC De Vrienden stijgt volgend jaar naar de 1ste Vlaamse afdeling en PC Sint-Truiden is het nieuwe Vlaamse gezicht in de nationale competitie. Aan allen een dikke proficiat!
 
Terwijl de dames hun laatste wedstrijd van het seizoen afwerkten, werd tijdens de Vlaamse eindronde op de terreinen van KP Mistral beslist over de plaatsen voor de 2de Vlaamse wintercompetitie 2016-2017. PC Gullegem, PC Pelt, PC HAP Asse, PC Herentals, PC Chapoo en PC Schorpioen waren de ploegen van dienst en streden voor wat ze waard waren.
Na spannende en mooie partijen trokken PC Chapoo (winnaar) en PC Herentals (2de plaats) aan het langste eind en worden trots de nieuwe ploegen in onze 2de Vlaamse afdeling. Proficiat!
 
Hierbij alle uitslagen van de wintercompetitie en van de eindronde.
  • field
  • Tui
  • field
  • Tui
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2024 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions