Facebook
Twitter
Dinsdag 2017-07-04
Interessante bijscholing : Een slimme strategie voor ledenbinding in de club!


Bron: VIV
 
In oktober organiseert onze clusterfederatie VIV vzw (Vlaamse Organisatie voor Internationale Volkssporten) in samenwerking met FROS Multisport Vlaanderen en Dynamoproject een bijscholing over leden en de toekomst van je sportclub.
Alle informatie vindt u hieronder :
 
BIJSCHOLING : Een slimme strategie voor ledenbinding, verzeker de toekomst van je club! - Gent -12 oktober 2017
 
Zijn de leden van je sportclub veeleisender geworden? Wordt het moeilijker om leden aan je club te binden? En zo ja, hoe zie jij dan de toekomst van je sportclub? Hier bewust mee bezig zijn en actie ondernemen, kan niet meer ontbreken op de agenda van een sportclub. Je activiteiten op zich, zoals je ze steeds hebt gedaan, zijn in vele gevallen niet meer genoeg om je leden te behouden. Er is een gerichte aanpak nodig. En niet zozeer in termen van “beter” of “meer”, maar vooral “anders”. Een slimme strategie die rekening houdt met de behoeften van je leden.  
 
In samenwerking met Fros Multisport Vlaanderen (website) en Dynamo Project (website) organiseren we daarom deze bijscholing. Een praktijkaanpak die door succesvolle clubs wordt toegepast. 100% garantie heb je nooit, maar in deze sessie leer je de strategie voor ledenbinding die je de beste kansen geeft op succes!
 
Datum : donderdag 12 oktober 2017
Tijdstip: 19u00 tot 22u00
Locatie : Huis van de Sport - Zuiderlaan 13 - 9000 Gent
Contact : info@viv-sport.be of Tel: 09/243 11 50
 
INSCHRIJVINGEN
Door het lidmaatschap bij de VIV kunnen de bestuursleden en de leden van een petanqueclub aangesloten bij de PFV genieten van het voordeeltarief van 5 euro per persoon.
 
Inschrijven: hier 

  • field
  • Tui
  • field
  • Tui
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2024 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions