Facebook
Twitter
Dinsdag 2017-09-12
KU Leuven doet bevraging over G-sportparticipatie


De KU Leuven doet een bevraging over de G-sportparticipatie. Zij doen dan ook een oproep om de vragenlijst in te vullen. Lees hieronder de communicatie vanuit de Leuvense universiteit :
 
Ben jij tussen 6 en 65 jaar oud? Heb je een fysieke, verstandelijke, visuele en/of auditieve aandoening of ben je iemand met autisme of psychische kwetsbaarheid? Dan kunnen wij jouw hulp gebruiken. Jullie mening is belangrijk om in de toekomst een goed sportbeleid te bouwen dat aangepast is aan de noden van ieder individu.
 
Sommige mensen doen aan sport, anderen besteden hun vrije tijd liever aan iets anders. Of je nu tot de eerste of tweede categorie behoort, jouw deelname aan onze vragenlijst is van belang! Met deze vragenlijst willen we de sportdeelname van personen met een beperking in kaart brengen. Ook willen we hierbij peilen naar je motieven en drempels om al dan niet aan sport te doen. Deze bevraging wordt uitgevoerd door de KU Leuven, in opdracht van G-sport Vlaanderen en Sport Vlaanderen.
 
 Het invullen van deze vragenlijst zal ongeveer 25 minuten in beslag nemen. De gegevens worden volledig anoniem verwerkt.  Je kan deelnemen tot en met 1 oktober 2017. Heb je de vragenlijst al een keer ingevuld? Dan mag je deze mail negeren en hoef je de vragenlijst geen tweede keer in te vullen Via een klik op de onderstaande link, kom je bij de vragenlijst terecht​
 

 
Wil je meer informatie over de vragenlijst? Dan mag je mailen naar elisabeth.cans@kuleuven.be
  • field
  • Tui
  • field
  • Tui
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2024 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions