Facebook
Twitter
Woensdag 2018-05-30
Voor jou, Cyril. We zullen jou nooit vergeten.

Cyril,

Deze paar woorden zijn veel te weinig, maar zijn de enige manier om mee te leven met de pijn en het grote verdriet van je familie en geliefden.
Ik denk niet dat ze het immens verdriet kunnen verzachten of verlichten en voor de angst en hun wreed lijden op dit moment.
Talloze verbijsteringen en vele tranen die de vrije loop nemen binnen de wereld van de Belgische Petanque

Cyril, het was geen tijd om ons te verlaten.


Maar helaas kunnen wij niet begrijpen dat personen schaamteloos mensenlevens opofferen, via zinloze fanatisme en geweld. GIJ, die de exacte tegenpool was van geweld en onverdraagzaamheid.
Je was voor ons het voorbeeld van vrolijkheid, enthousiasme en vreugde van het leven, altijd een grap en een kwinkslag. Nooit een negatief woord of reactie.

De uitstraling van de levensvreugde waarvan je genoot en die je nooit verloochende tijdens alle wedstrijden waar je zo dol op was.
Het beeld van de glimlach die je gezicht vandaag siert verhoogt onze verbijstering en woede geconfronteerd met de waarheid van deze gruwelijke daad.
Je was voor iedereen een echte vriend die je leuk vonden.


Cyril,

De dood heeft in je 22 jarig leven gesneden, niets was aangekondigd, niets om ons daarop voor te bereiden.

´Pluk de rozen van het leven van vandaag´, vertelde ons Ronsard.
Laten we deze kiezen, om de onrechtvaardigheid in ons leven te verbannen Je sprankelend leven is in volle vlucht plots gestopt, achtergelaten als een gewonde vogel door ik weet niet wat voor domme reden dan ook, ik weet niet welk onrecht jij hun hebt aangedaan.

We zullen ons best doen om altijd aan jou te denken, en proberen te accepteren, met de zachtheid en vriendelijkheid die u gekarakteriseerd heeft.
Je leven op aarde was niet compleet en onafgewerkt, maar onze gedachten en de vriendelijkheid die uw ons gaf zullen u begeleiden, zodat uw bestaan zal worden verdergezet in het land waar u nu aangekomen bent.

  
Namens de Belgische Petanque Federatie

De PFV en de FBFP
Reinold Borré en Jean-Luc Melleker
  • field
  • Tui
  • field
  • Tui
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2023 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions