Facebook
Twitter
Dinsdag 2019-02-26
Jeugd aan de slag op Beker Borré


De dag na de algemene statutaire vergadering van de PFV was opnieuw gereserveerd voor de organisatie van de “Beker Borré”. Een tornooi waarbij iedere provincie per jeugdcategorie een ploeg afvaardigt die het onderling tegen elkaar opnemen.

Uitzonderlijk ging het tornooi niet door in een club uit Vlaams-Brabant, maar werd iedereen op 17 februari verwacht in het clublokaal van PC Wijnegem.

 

Opnieuw stonden we versteld van de strijdlust en het bij wijlen prachtige petanquespel dat werd getoond door de jongste miniemen tot en met de beloften. Wie denkt dat jongeren niet gemotiveerd zijn om onze sport te beoefenen, laat staan om er op competitief niveau het beste van zichzelf te geven, moet bij een volgende jeugdactiviteit zeker eens een kijkje komen nemen.

 

De rangschikking en de volledige uitslag kan je hier downloaden, maar hieronder kan je een overzicht vinden van de algemene ragschikking per categorie en de eindrangschikking van het tornooi.

Proficiat aan alle deelnemers en de winnaars uit Oost-Vlaanderen. Bedankt aan PC Wijnegem om op korte tijd toch nog een mooie organisatie op poten te zetten en aan alle vrijwilligers voor het helpen realiseren van dit mooie evenement voor onze jeugdspelers.

 

 

 

Meer foto’s kan je terugvinden op onze Facebookpagina. Foto’s met dank aan Annick Schrey.

  • field
  • Tui
  • field
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2023 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions