Facebook
Twitter
Vrijdag 2020-03-13
PFV-maatregelen in strijd tegen het coronavirus

In navolging van de nieuwe maatregelen van de overheid om kwetsbare groepen te beschermen en om de verspreiding van het coronavirus in te perken en te vertragen, heeft ook de Petanque Federatie Vlaanderen besloten om haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en de nodige maatregelen te treffen. Derhalve worden ALLE PFV-activiteiten van nationaal, Vlaams Ún provinciaal niveau tot en met 19 april afgelast.

 

Voor de wintercompetitie betekent dit concreet dat het seizoen 2019-2020 is afgerond en het klassement zoals gekend sinds zondag 8 maart wordt beschouwd als het definitief eindklassement. Dit voor alle weekendcompetities Ún competities 50+ over alle niveaus en alle reeksen.

Wat betreft de PFV eindronde zal er op later tijdstip verder gecommuniceerd worden.

 

Verder adviseren wij onze clubs ten stelligste om ook al hun geplande activiteiten tot en met 19 april af te gelasten of uit te stellen naar een latere datum.

 

Iedereen beseft dat deze maatregelen gepaard gaan met de nodige gevolgen en dat dit geen gemakkelijke beslissing is, maar het kan niet anders.

 

Wij volgen de situatie op de voet en zullen zo snel mogelijk communiceren omtrent de organisaties die eventueel later in het seizoen zullen gepland worden.

  • field
  • Tui
  • field
  • Tui
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2024 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions