Facebook
Twitter
Vrijdag 2020-04-24
Nationale veiligheidsraad - Update 24 april 2020


Gisteren, vrijdag 24 april, communiceerde de Nationale Veiligheidsraad over de exitstrategie van de "coronalockdown". In eerste fase komen er enkele versoepelingen van de huidige maatregelen die zullen ingaan vanaf 4 mei.
 
In de eerste fase is er eveneens sprake van een versoepeling voor het sportlandschap. Zo zal sporten in de buitenlucht met maximum  2 personen of meer indien het over gezinsleden gaat, opnieuw mogelijk worden. Naar aanleiding van deze communicatie gaan Sport Vlaanderen en de Vlaamse Sportfederatie ten laatste maandag 27 april een communiqué opstellen en versturen naar alle Vlaamse sportfederaties.
 
Alternatieven
Met de huidige maatregelen in gedachten en een eventuele versoepelingen voor de sportsector was de PFV al aan de slag gegaan om een alternatief spelreglement op te stellen met steeds de veiligheid en de gezondheid van de leden als prioriteit.
 
Maandag 27 april
Van zodra de PFV de communiqué maandag heeft ontvangen en op de hoogte is gebracht of ook onze petanquesport onder de nieuwe maatregelen opnieuw kan en mag beoefend worden zullen we de nieuwe maatregelen onder de loep nemen en integreren in onze strategie.
 
Hier kan u de PowerPoint van de Nationale veiligheidsraad van 24/04/2020 raadplegen.
 
We houden u dus zo spoedig mogelijk op de hoogte en ondertussen, hou jezelf en anderen gezond!
 
 
  • field
  • Tui
  • field
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2023 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions