Facebook
Twitter
Vrijdag 2020-07-24
Belangrijk - mondmaskers indoor verplicht


De recentste cijfers over het stijgende aantal besmettingen bewijzen dat de grootste voorzichtigheid noodzakelijk zal zijn om een tweede coronagolf te vermijden. De situatie is dus terug bijzonder ernstig, daarvan hoeft niemand meer overtuigd te worden.
 
De Nationale veiligheidsraad van 23 juli wees iedereen er nogmaals op om de geldende richtlijnen en maatregelen strikt(er) op te volgen. Blijf ook rekening houden met de specifieke richtlijnen die kunnen worden ge´mplementeerd bij de stad of gemeente.
Deze raad verplicht vanaf zaterdag 25 juli nu ook om het mondmasker in publieke en openbare plaatsen te dragen waar zich veel volk bevindt en verplaatst.
 
Ook wij kregen de afgelopen dagen verschillende oproepen vanuit petanqueclubs om de vrijwilligers, die zich dagdagelijks belangeloos inzetten om uw club open te houden, te beschermen en aan iedereen te vragen om het mondmasker voortaan in de club te dragen. De federatie neemt deze vraag bijzonder ernstig.
 
Gezien de ernst van de huidige situatie, de nieuwe strategie omtrent het mondmasker genomen door de overheid en de vragen die rijzen vanuit het veld wordt het dragen van het mondmasker verplicht voor iedereen die petanque indoor beoefent of zich in het clublokaal verplaatst.
 
Wie outdoor petanque beoefent en merkt dat de veilige afstand van 1,5 meter tussen personen niet kan worden gegarandeerd, wordt ook gevraagd om het mondmasker te dragen. Op die manier dragen we niet alleen zorg voor onszelf, maar zeker voor de anderen!
 
Wees gedisciplineerd en aandachtig! Blijf ook de nodige aandacht besteden aan persoonlijke hygiŰne. Was/ontsmet de handen regelmatig en zeer zeker na het toiletbezoek.
 
Laten we er dus samen voor zorgen dat we kunnen blijven sporten en/of genieten van de sport en dit op een veilige manier!
 
 
Blijf daarnaast bijzonder aandacht schenken aan de zes gouden regels.
 
  • field
  • Tui
  • field
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2023 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions