Facebook
Twitter
Dinsdag 2020-10-06
BELANGRIJKE MEDEDELING - OPVOLGING RICHTLIJNEN


Helaas zien we dat het coronavirus meer en meer terrein aan het winnen is. Geen goede zaak, zeker wanneer we weten dat we net aan het begin van het competitieseizoen staan.

Via dit bericht drukken wij dan ook onze bezorgdheid uit en vragen we, in het belang van iedereen, om de gezondheidsmaatregelen strikt te blijven opvolgen.

Voor wat de nakende competitie betreft, lees zeker ons draaiboek na via deze link.

Maar ook, wanneer je met vrienden in de club een partijtje petanque wil spelen, volg dan strikt de algemene richtlijnen op.

We denken dan meteen aan het dragen van het mondmasker en de regels rond handhygiŽne, die we nauwgezet dienen te volgen. Hou tevens de afstandsregels in de gaten en beperk zo veel mogelijk nauwe contacten.

Onze clubbesturen en vrijwilligers doen de nodige inspanningen om jou op een zo veilige mogelijke manier te kunnen laten sporten in de clubs. Uit respect vragen we dan ook om de richtlijnen die gelden in de clubs, strikt te volgen. Enkel op die manier kunnen we onze sport blijven beoefenen.

Ook vanuit onze federatie blijven we beroep doen op het verantwoordelijkheidsgevoel en de geest van solidariteit van Šlle petanqueliefhebbers. Hou vol en draag zorg voor jezelf en elkaar!

We houden u verder op de hoogte in geval van nieuwe maatregelen/beslissingen.

Play safe, stay safe!

 
  • field
  • Tui
  • field
  • Tui
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2023 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions