Facebook
Twitter
Maandag 2014-03-03
PC Genenbos kampioen in 2de nationale! PC Schorpioen naar barrages.

 
De laatste speeldag zit er op en de kampioenen zijn gekend. In de 2de nationale afdeling wist PC Genenbos zijn laatste wedstrijd te winnen en mag zich bijgevolg kronen tot kampioen in de 2de afdeling. Op naar de 1ste nationale afdeling.
Daar zullen zij het gezelschap krijgen van een andere sterke Vlaamse club, namelijk PC L┤Amigos. Beide ploegen zullen volgend seizoen hun tegenstanders vast en zeker het vuur aan de schenen leggen in de hoogste nationale reeks. Proficiat en veel succes!!
Onderaan de 2de afdeling wisten, na een spannende eindspurt, PC Reynaert Ún PC Alosta voldoende punten te sprokkelen om zich te verzekeren van behoud in de nationale afdeling.
 
In de eerste nationale afdeling is Joli-Bois overtuigend kampioen geworden dit seizoen, gevolgd door 4 ploegen met eenzelfde aantal overwinningen, namelijk Elite, La Moisson, Pachy Waterloo en ons eigen PC De Gulden Kamer.
Voor PC Schorpioen is het helaas nog even afwachten of ze volgend seizoen in de 1ste nationale afdeling kunnen blijven. Afgelopen weekend konden ze op eigen veld niet winnen van rechtstreekse concurrent Capri. Door dit verlies komen beide ploegen op een gelijk aantal punten te staan en zal de barragewedstrijd van 8 maart uitsluitsel moeten brengen. Allen supporteren voor PC Schorpioen.
 
De einduitslag kan je hier vinden.
  • field
  • Tui
  • field
  • Tui
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2024 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions