Facebook
Twitter
Nieuws: Januari 2022 (Archief)
Update : wintertornooien 2021-2022Maandag 2022-01-31
Niets is leuker dan tijdens de koude en donkere wintermaanden de gezellige warmte opzoeken voor een boeiend partijtje petanque met de vrienden. Het kan tijdens de vele leuke tornooien die onze clubs inrichten.  Onze kalender kreeg een update. Lees meer.
BPF - nationale wintercompetitie 21-22 wordt vanaf dit weekend stopgezetVrijdag 2022-01-28
Na de vele verzoeken tot uitstel wegens Covid-19 van afgelopen weekend, stromen er elke dag nieuwe aanvragen binnen voor komend weekend. De situatie is onoplosbaar en het is onmogelijk om alle uitgestelde wedstrijden binnen de gestelde tijd opnieuw in te plannen. De Belgische koepelcommissie kwam deze week meerdere keren bijeen om te beslissen over het verdere verloop.
Toepassing coronabarometers vanaf vrijdag 28 januariDonderdag 2022-01-27
Tijdens haar laatste persconferentie kondigde het Overlegcomité het gebruik van de coronabarometer aan. De coronabarometer is een instrument opgedeeld in drie kleuren dat de overheid zal gebruiken om, afhankelijk van de situatie in de ziekenhuizen, coronamaatregelen in verschillende sectoren te versoepelen of te verstrengen.
BPF - herstart nationale en Waalse wintercompetitie Vrijdag 2022-01-21
Op woensdag 19/01/2022 en donderdag 20/01/2022 vonden respectievelijk de vergaderingen van het bestuursorgaan van de FBFP en de nationale koepelcommissie plaats. Zowel op Waals als op nationaal vlak werd beslist om de competities a.s. zaterdag 22/01/2022 te hervatten met week 13 van de vastgelegde kalenders.
Dinsdag 2022-01-18
Vanaf 7 maart organiseert de VTS (Vlaamse Trainers School) de VTS Plus Marathon. Gedurende 4 weken biedt de VTS elke maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond minstens één online bijscholing aan. Het programa kan je hier bekijken en inschrijven gebeurt. Via deze weg kan je eenvoudig inschrijven voor een sessie van de VTS Plus Marathon.
Update: herstart wintercompetitie & procedure inbreuk mondmaskerplichtDonderdag 2022-01-13
In navolging van onze communicatie van dinsdag laatstleden omtrent de herstart van de wintercompetitie én als reactie op de berichtgeving van deze voormiddag vanuit de FBFP werd een aanvullende en corrigerende communicatie opgesteld vanuit de PFV. Deze communicatie kan je hier raadplegen.
Herstart wintercompetitie & bijkomende mondmaskerplichtDinsdag 2022-01-11
Naar aanleiding van de laatste persconferentie van het Overlegcomité en de huidige coronamaatregelen voor de sectoren die van toepassing zijn voor onze sport en clubs heeft het bestuursorgaan van de PFV beslist om de geplande herstart van de wintercompetitie vanaf zaterdag 15 januari te laten doorgaan. Deze herstart gaat gepaard met een bijkomende reglementering rond h...
  • field
  • Tui
  • field
  • Tui
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2023 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions