Facebook
Twitter
Nieuws: Maart 2022 (Archief)
Info -  ledenadministratie n.a.v. de coronapandemie - licenties - transfersDonderdag 2022-03-31
Hierna volgt een overzicht van de aangepaste administratieve procedures met betrekking tot de ledenadministratie binnen onze clubs en federatie. Deze afwijkende beslissingen werden genomen in het kader van de invloed van de coronapandemie op de administratieve en sportieve werking binnen onze sport(sector).
Vlaams kampioenschap jeugd - 18 april te PC Boekt : cateringVrijdag 2022-03-18
Tijdens het Vlaams kampioenschap jeugd te PC Boekt kunnen de bezoekers genieten van een lekkere maaltijd ter plaatse. De organiserende club biedt verschillende mogelijkheden. Er is keuze tussen een warme maaltijd en broodjes. Bekijk de mogelijkheden en bestel tijdig.
Transferperiode - uitzonderlijk van 1 mei tot en met 31 mei 2022Donderdag 2022-03-10
Door de uitzonderlijke omstandigheden waarmee we ook het afgelopen seizoen nog werden geconfronteerd, met onder andere bijzondere wijzigingen in onze sportieve kalenders tot gevolg, werd op nationaal niveau beslist om de transferperiode éénmalig te verplaatsen naar de periode van 1 mei tot en met 31 mei.
Bring a Friend-dag ! Kom naar de 1e open PFV jeugdtraining te Lokeren!Woensdag 2022-03-09
Op zaterdag 26 maart organiseren wij voor de eerste maal een "open PFV Jeugdtraining. Deze topdag zal doorgaan van 10u30 tot 16u00 op de terreinen van PC Reynaert. Neem deel aan deze gratis open trainingsdag ! We nodigen alle jeugdspelers (van miniem tot en met junior ) via deze weg graag uit om deel te nemen aan deze open training.
Coronabarometer - naar  code geel vanaf maandag 7 maartZaterdag 2022-03-05
De voorbije weken zette de positieve trend van de coronacijfers zich verder met als gevolg een blijvende daling van de viruscirculatie en een verminderde druk op de zorgsector. Op basis van deze gunstige evolutie kon het Overlegcomité tijdens haar persconferentie van afgelopen vrijdag aankondigen dat we vanaf vandaag, maandag 7 maart, schakelen van code oranje naar code ge...
Russische en Wit-Russische petanquefederaties geschorstDonderdag 2022-03-03
Op 1 maart heeft het Uitvoerend Comité van de FIPJP per videoconferentie vergaderd in aanwezigheid van mevrouw Olena Kolodiy (voorzitter Okraïnse petanquebond), en de heer Mike Pegg (voorzitter van de Europese petanquebond). De volgende resoluties werden aangenomen en zijn onmiddellijk uitvoerbaar. Lees meer.
  • field
  • Tui
  • field
  • Tui
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2023 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions