Facebook
Twitter
Vlaams Kampioenschap gemengd Doublet
Op 23 juni zal het VKGD plaatsvinden te Oostende PC.
Ronde van Vlaanderen
Mis dit niet, open jeugdtrainingen over heel Vlaanderen
Sportzomer 2024
Op 30 juli is de PFV weer vertegenwoordigd op de Sportzomer van Sport Vlaanderen. Kom naar Wenduine en mis dit gezellige event niet.
Sportkamp 2024
Van 18 t.e.m 23 augustus.
  LID WORDEN VAN PETANQUE FEDERATIE VLAANDEREN  
 
Geniet van de voordelen
 
Lid zijn van de Petanque Federatie Vlaanderen biedt tal van voordelen voor uw club en leden. Petanque kan binnen de PFV zowel op recreatieve als competitieve basis worden beleefd. Wij hebben een afdeling in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant & Brussel Hoofdstad. Deze afdelingen zorgen ervoor dat de federatie de clubs van dichtbij kan ondersteunen en begeleiden. Het hoofdkantoor is gevestigd te Gent.
 
Onze leden blijven steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen de petanque-wereld, via het drie-maandelijks petanque-magazine. U kan het magazine ook online lezen. Daarnaast informeren we hen via onze website, social media ( Facebook, Twitter en ISSUU ).
 
Als lid van de PFV kan u ook genieten van leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld onze jaarlijkse petanque-reizen samen met onze reispartner TUI.
 
Wendt u tot het secretariaat van de PFV via 09/243 11 40 voor meer informatie over hoe uw club lid kan worden of stuur eenvoudigweg een mailtje naar secretariaat@pfv.be.
 
Ons adres :
 
Petanque Federatie Vlaanderen
Huis v/d Sport
Zuiderlaan 13
9000   GENT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • field
  • Tui
  • field
  • Tui
  • field
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2024 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions